Våre tjenester

Vår samlede kompetanse innen bygg og anlegg gjør oss til en sterk nord-norsk aktør.

Våre tjenester

Større og mindre
prosjekter fra A-Å

Fasaderenovering utfører alle tjenester innen tømring, betong, blikkenslager og taktekking. Våre kunder er det private, næring, kommunalt og fylkeskommunalt.

Vi har god kompetanse innen vernede bygg og da spesielt innen kirkebygg. Utover dette kan påta oss totalentrepriser ved å benytte gode samarbeidspartnere innen tekniske fag. Vi utfører både store og små oppdrag, så ikke nøl med å ta kontakt for en befaring uansett oppdrag.

Z

Tømring

Vår tømmevravdeling utfører alle typer påbygg, rehab innvendig og utvendig. Vi utfører i bunn alle typer oppdrag innen tømmer.

Z

Taktekking

Våre taktekkere installerer og rehabiliterer alle kjente typer tak, både tekking og pappshingel. Vi rehabiliterer skifertak på alle typer bygg.

Z

Blikkenslager

Vi har også eget blikkenslagerverksted hvor det produserer beslag, pipehatter og ellers hva vi trenger for å gjøre jobben profesjonelt.

Z

Betongarbeid

Vår betongavdeling utfører alle typer betongoppdrag. Alt fra å bygge støttemurer, påstøp, gulvavrettinger, fasaderhabiliteringer med mer. Vi har kompetanse innen fukt og spesialmørtler og leverer 10 års malingssystemer spesialt tilpasset betongfasader. Hvis dere har spørsmål angeånde et prosjekt så ikke nøl med å kontakt oss eller be om et tilbud.

Z

Overflatebehandling

Vi kan behandle alle overflater og har referanser fra alt fra bolighus, kirker, næringsbygg, asfaltverk med mer. Vi har utstyr for å sandblåse, sprøytemale og manuelt male alle flater som stål, trevirke og betong. Vi har på betongbygg en betydelig kompetanse innen overfaltebehandling og kan vise til meget fornøyde kunder i hele nord norge.

Z

Serviceavdeling

Vår serviceavdeling kan på kort sikt utføre mindre typer oppdrag. Typisk for disse er små takjobber, skifte av vindu eller dør, beslagsarbeider, rengjøring av tak og sluk samt takrenner. Vi har flere serviceavtaler der vi gjennomgår både tak og fasader for kunder. Om du lurer på om vi kan utføre akkurat ditt oppdrag er det bare å ta kontakt.

Gratis pristilbud

Hvis du forteller oss hva du er interessert i kan vi hjelpe deg med et skreddersydd tilbud. Uten noen forpliktesler.

Fornøyd garanti

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med arbeidet vårt, sørger vi for å rette opp i feilen før vi sier oss ferdig.

Gratis konsultasjon

Er du nysgjerrig på hvilke tjenester vi kan levere? Ring oss, eller kom innom vårt kontor, så svarer vi på spørsmålene dine.

“Kjapt ute med pris. Prisen var god og snekker virket profesjonell. Jobb utført etter kort tid. Veldig fornøyd med utførelse og oppfølging.”

Facebook anmeldelse

“Utfører jobben svært tilfredsstillende og yter super service. Veldig fornøyde med bytting/renovering av skifertaket vårt. Konkurransedyktige priser dessuten. Er ikke i tvil om hvem som blir ringt opp når vegg skal skiftes.”

Facebook anmeldelse

Din drøm.
Vårt arbeid.

Vi er stolte av å si at vi er lærlingebedrift, byggmester, miljøfyrtårn sertifisert, Startbank godkjent og bidrar ofte til sponsing av lokale arrangement.